Acı Badem Kurabiyesi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Acı Badem Kurabiyesi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Acı Badem Kurabiyesi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Acı Badem Kurabiyesi nasıl hazırlanır, Acı Badem Kurabiyesi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Acı Badem Kurabiyesi için Malzemeler:
4 adet yumurta akı 1 bardak şeker 1 bardak toz fındık ½ limon suyu
Acı Badem Kurabiyesi Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Yumurta akı, toz fındık ve şekeri bir tencere içinde kısık ateşte çırpın. Şeker eriyince limonu sıkın karıştırın. Ocağın altını kapatın. Bu karışımı tezgaha döküp soğutun. 15 dk sonra karıştırın ve düz şanti torbasına doldurun. Kullanacağınız fırın tepsinse yağlı kağıt serin üzerine torbadaki hamuru parça parça sıkın. 160 derecede 15 dk pişirin.
Yemek Tarifleri