Ağ Torba ne demek, TDK'ya göre Ağ Torba kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Ağ Torba kelimesini ilk kez duyan bazı vatandaşlar "Ağ Torba ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre Ağ Torba nedir?" sorularını internetin faydalı yanını kullanarak araştırma yapıyor. Bölge Gündem editör ekibi Ağ Torba kelimesinin anlamını kolayca öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi derledi.

Ağ Torba ne demek, TDK'ya göre Ağ Torba kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçede bir birinden ilginç hiç duymadığımız veya çok az duyduğumuz kelime bulunur. Bunlardan bazılarının anlamı bilinmez. Bu nedenle konu ile alakalı çeşitli araştırmalar yapılmaktadır. Ağ torba ne demek? Ağ torba TDK sözlük anlamı nedir detayları ile derledik.

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi ağ torba kelimesi. Peki ağ torba ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre ağ torba nedir, ağ torba kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

AĞ TORBA NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Ağ torba kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre ağ torba kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Genişliği 25, uzunluğu 50 santimetre olan, ağdan yapılmış, kırmızı yosunları suya dalarak avlamada kullanılan, ip ve kayıktaki makara yardımı ile suyun yüzeyine çıkıp inebilen bir torba

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT