Alabalık Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Alabalık Izgara Nasıl Yapılır?
Alabalık Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Alabalık Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Alabalık Izgara nasıl hazırlanır, Alabalık Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Alabalık Izgara için Malzemeler:
4 adet alabalık 5 diş sarımsak 2 adet soğan 1 bardak zeytinyağı maydanoz 1 adet limon tuz karabiber kekik
Alabalık Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Balıkları temizleyip yıkayın ve tuz, kekik serpin. Maydanozu, soğanı ve sarımsağı kıyın, 2 kaşık zeytinyağı ekleyin bir tabakta balıklarla beraber 1saat bekletin. Zamanı dolunca balıkları ızgara çift taraflı pişirip servis tabağına alın. Kalan yağı tuz ve limon suyuyla çırparak sos edin, bu sos ile beraber servise sunun.
Yemek Tarifleri