Anibal Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Anibal Çorbası Nasıl Yapılır?
Anibal Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Anibal Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Anibal Çorbası nasıl hazırlanır, Anibal Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Anibal Çorbası
Anibal Çorbası için Malzemeler:
1kaşık margarin 2adet domates 1adet soğan 2adet patates 2adet havuç 200gr ıspanak 35gr füme pançeta 1diş sarımsak 1kaşık kırmızı şarap 6bardak ılık su tuz biber
Anibal Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bütün sebzeleri minik minik doğrayarak hazır edin. Yağı tencerede eritin soğan, sarımsak ve pançetayı biraz kavurun. Ardından kibrit çöpü şeklindeki havuçları, yıkanmış ıspanağı katın; domatesi katın 5dk daha kavurduktan sonra şarabı ve ılık suyu ilave edin. 30dk kaynatın ve patatesleri ekleyin pişsin. Tuzunu biberini ayarlayarak ocaktan alın.