Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi kısaca ATA AÖF, bahar yılı final sınavlarını gerçekleştirdi. Sınavlara katılım sağlayan binlerce açık öğretim öğrencisi şimdi de final sınav sonuçlarını ve bütünleme sınavlarının tarihlerini araştırıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilen final sınavları 9 gün sürdü. Sınav sonuçlarının da bu hafta öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor. İşte detaylar..
FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?
Sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınızı Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)’den ve ya aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.
SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
FİNAL SINAVI SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?
ATA AÖF, bahar yarıyılı final sınavı soruları ve cevaplarının yayımlandığını duyurdu.
SORU VE CEVAPLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
SINAV SÜRESİ NE KADAR? KAÇ SORU VAR?
Her bir ders için 20 sorudan oluşan sınavın oturum süresi 30 dakikadır. Online olan sınav ekranında yer alan sayaçtan kalan sınav sürenizi takip edebilirsiniz. Sınavı başlattıktan sonra 30 dakikalık süreniz başlar ve herhangi bir nedenden dolayı sınavdan çıksanız dahi 30 dakikalık sınav süresi azalmaya devam eder. Bu süre içerisinde "SINAVI BİTİR" butonuna tıklamazsanız 30 dakika tamamlandığında seçili cevaplarınız sisteme otomatik olarak gönderilir ve sınav oturumunuz sonlandırılır.
BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?
ATA AÖF bütünleme sınav tarihleri belli oldu. Üniversitenin akademik takviminde yer alan bilgilere göre; bahar dönemi bütünleme sınavı 6-19 Temmuz 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacak.
ATA AÖF SINAVA GİRERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?
Öğrenciler sınava girerken yanlarında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden alacakları Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi ile yumuşak uçlu kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir. Bu iki belgeden herhangi birini yanında bulundurmayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır. Öğrenciler cep telefonu, ders materyali gibi sınava girmelerine engel olacak eşyaları içinde bulundurmamak koşuluyla, sınava çantayla girebilirler.
T.C. kimlik kartı, nüfus cüzdanı, süresi geçerli pasaport veya sürücü belgesi,
Er ve erbaşların askeri kimlik kartları,
Açık cezaevinde bulunanların cezaevi müdürlüklerinden alacakları nüfus cüzdanı yerine geçen belgeler, Hakim, Savcı ve Yüksek Yargı Organı mensuplarının mesleki kimlik kartları,
Resmi kurumlarca verilen kimlik kartları,
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) öğrenci kimlik kartı,
Bir kısım yabancı öğrenciler için düzenlenen, üzerinde “9 ile başlayan” Yabancı Uyruk Numarası barındıran, Geçici Koruma Kimlik Belgesi, ikamet, izin vb. belgeler,
T.C. kimlik kartı edinme sürecinde, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yeni kimlik kartları teslim alınıncaya kadar geçerli olan fotoğraflı “Geçici Kimlik Belgesi”.