AÖF sınav tarihleri 2019 nedir? AÖF 13-14 Nisan oturum saatleri nedir? Açık Öğretim Fakultesi sınavına giren öğrenciler merakla AÖF giriş belgesi nasıl çıkarılır? AÖF sınavı ne zaman saat kaçta? sorularının cevabını araştırıyor. AÖF 2.dönem vize sınavlarında her oturuma başka bir okulda girecek olan öğrenciler merakla sınav giriş yerlerini araştırıyor. Sizler için AÖF sınavına dair tüm merak edilenleri haberimizde derledik...
AÖF SINAV TARİHLERİ 2019 NEDİR? AÖF OTURUM SAATLERİ NEDİR?
2. dönem AÖF vize sınav sonuçları bu haftasonu yapılacak. AÖF sınav giriş belgesinin nasıl alınacağı merak edilen konuların başında yer alıyor. AÖF sınavlarına girebilmek için bulunması zorunlu olan AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 13-14 Nisan 2019 tarihinde yapılacak olan AÖF sınavlarına girmek için öğrenciler "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile AÖF sınav yeri sorgulaması yapabilecek. İşte AÖF çıkmış sınav soruları ve cevapları...
- AÖF SINAV TARİHLERİ 2019 NEDİR? AÖF OTURUM SAATLERİ NEDİR?
- AÖF SINAVI NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAPILACAK?
- AÖF SINAV TARİHLERİ NEDİR?
- AÖF SINAV BELGESİ NASIL ALINIR?
- AÖF SINAVINA KATILACAKLAR İÇİN UYARILAR
- AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKARMA
- AÖF SINAV TAKVİMİ NEDİR?
- SINAVA GİRERKEN BU BELGELER GEREKLİ
- AÖF SINAVINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
- AÖF SINAV GEÇME NOTLARI NEDİR?
- AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ NEDİR?
AÖF SINAVI NE ZAMAN SAAT KAÇTA YAPILACAK?
Anadolu Üniversitesi'nin düzenlediği AÖF sınav tarihleri belli oldu. 2019 AÖF bahar dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde yapılacak. Her ders için 20 soru olacak ve cevaplanması için 30 dakika süre tanınacak.
AÖF SINAV TARİHLERİ NEDİR?
Bahar dönemi vize sınavı 13 Nisan 2019 tarihinde başlıyor, 14 Nisan 2019 tarihinde sona eriyor.
AÖF SINAV BELGESİ NASIL ALINIR?
AÖF sınavına katılacak herkesin yanında bulundurması gereken sınav belgesi adayların erişimine açıldı. Öğrenciler "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" internet adresi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile AÖF sınav yeri sorgulaması yapabilecek.
AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ
AÖF SINAVINA KATILACAKLAR İÇİN UYARILAR
Sınava girerken aşağıdaki belgelerin yanınızda olması gerekiyor:
* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.
AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKARMA
AÖF öğrencileri her yıl 3 kez ( vize, final ve bütünleme ) sınava girmekte ve bu sınavlar sonucunda bir üst sınıflara geçmekte ya da geçememektedir. İşte sınav giriş belgesi çıkartma ekranı…
AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA EKRANI
AÖF SINAV TAKVİMİ NEDİR?
AÖF'ün Bahar Dönemi Ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika süre verilecek. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacak.
Bu sınavın ardından 25-26 Mayıs tarihlerinde ise Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları tamamlanacak.
SINAVA GİRERKEN BU BELGELER GEREKLİ
* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.
AÖF SINAVINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER
-Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.
-Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayı unutmayınız. Test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.
-Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.
-Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.
AÖF SINAV GEÇME NOTLARI NEDİR?
84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti
AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ NEDİR?
Dersleri kitle iletişim araçları (internet, radyo, televizyon) ile ve çeşitli şehirlerdeki akademik danışmanlık merkezleri tarafından verilen, sınavları yılda 2 kez (vize, final) yapılan, Anadolu Üniversitesi'nin başlattığı bir uzaktan eğitim projesidir. AÖF diplomalarının örgün eğitimle alınan diğer üniversite diplomalarından hiçbir hak eksiği yoktur. AÖF ders kitapları çok düzenli ve kolay anlaşılabilir bir dille yazılmıştır. AÖF e-öğrenme portali yoluyla yayımlanan mp3 dinlemeleri, video dersleri, etkileşimli sunumlar, deneme sınavları vb. sayesinde bilginin öğrencilere yayılımı oldukça kolaylaşmış, zaman ve zeminden bağımsız bir hale gelmiş ve üniversite eğitimi çok modern ve etkileyici yeni bir boyuta taşınmıştır.