Bahar Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bahar Çorbası Nasıl Yapılır?
Bahar Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bahar Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Bahar Çorbası nasıl hazırlanır, Bahar Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Bahar Çorbası
Bahar Çorbası için Malzemeler:
8bardak et suyu 2fincan pirinç 1demet ıspanak 1bardak iç bezelye ½ bardak rendelenmiş kaşar peyniri 1kaşık margarin 2kaşık zeytinyağı 1tutam maydanoz tuz
Bahar Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Et suyunu bir tencerede hazırlayın içine pirinç ve bezelyeyi ekleyin. Tuzunu ayarlayarak karıştırarak kaynatmaya devam edin. Ispanağı yıkayıp çok ince kıyın, onu da tencereye ekleyin. Bütün malzeme pişince ayrı bir kapta yağları eritin; tencereye kıyılmış maydanoz ile beraber gezdirin. 1taşım daha kanatarak ocaktan alın; peynir serpin. Sıcak olarak servise sunun.