Bahçıvan Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bahçıvan Çorbası Nasıl Yapılır?
Bahçıvan Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bahçıvan Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Bahçıvan Çorbası nasıl hazırlanır, Bahçıvan Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Bahçıvan Çorbası
Bahçıvan Çorbası için Malzemeler:
500gr koyun döş eti 2adet soğan 1adet havuç 1adet kereviz 1adet pırasa 1fincan erişte 1fincan bulgur 1,5kaşık margarin ½ kaşık salça 4adet yumurta sarısı 2adet limon maydanoz tuz
Bahçıvan Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bir tencerede yağı eritip et ve soğanı kavurun, salçayı karıştırın ardından 15bardak sıcak su ilave edip kaynamaya bırakın. Etler iyice yumuşasın. Diğer sebzeleri doğrayarak hazır edin. Etin kıvamı gelince sebzeleri ve bulguru tencereye ilave edin. Sebzeler de yumuşayınca erişteyi katın, kısık ateşte pişsin. Yumurta sarılarını limon ile çırpın, içine ½ bardak su karıştırın ve ocaktan aldığınız çorbaya gezdirin. Kıyılmış maydanoz serperek servis edin.