Barbunya Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Barbunya Izgara Nasıl Yapılır?

Barbunya Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Barbunya Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Barbunya Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Barbunya Izgara Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Barbunya Izgara nasıl hazırlanır, Barbunya Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Barbunya Izgara için Malzemeler:

1 kg barbunya 1 adet limon ½  fincan zeytinyağı tuz

Barbunya Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Balıkların pullarını kazıyarak içlerini temizleyin ve yıkayın. Tuz serpin, bu şekil 1saat bekletin. Ardından hafif yağlanmış ızgara tel üzerine dizin; kömür ateşi üzerinde de çift taraflı çevirerek pişirin. Pişen balıkları servis tabağına çıkarın. Zeytinyağını limon ile çırpın, bu sosu balıkların üzerine gezdirin. Yanında salata ile servis edin.

Barbunya Izgara

Barbunya Izgara için Malzemeler:

12 adet barbunya 3 kaşık zeytinyağı 1 bardak un tuz karabiber

Barbunya Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Balıkları temizleyin kuyruk uçları ile yüzgeçlerini kesin. Kalan kısmını yıkayarak tuzlayın. Zeytinyağı ve una bulayın. Izgaraya dizerek çift taraflı pişirin. Kızaran balıkları limon ile servis edin.

tarifi.jpgtarifi-12.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡