Bıldırcın Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bıldırcın Izgara Nasıl Yapılır?
Bıldırcın Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bıldırcın Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Bıldırcın Izgara nasıl hazırlanır, Bıldırcın Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Bıldırcın Izgara için Malzemeler:
5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik
Bıldırcın Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.
Yemek Tarifleri