Bıldırcın Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bıldırcın Izgara Nasıl Yapılır?

Bıldırcın Izgara nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bıldırcın Izgara Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bıldırcın Izgara tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bıldırcın Izgara Nasıl Yapılır?

 

Bugün sizlerle Bıldırcın Izgara nasıl hazırlanır, Bıldırcın Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Bıldırcın Izgara için Malzemeler:

5  adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik

Bıldırcın Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.

 

tarifi-2.jpgtarifi-4.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡