Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.
"2023 Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni Maaşı Ne Kadar? 2023 Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni Maaşları
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni maaşı ortalama aylık 10493 _TL’dir. En düşük Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni maaşı 8506 _TL, En yüksek ise 12480 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni İş İlanları İçin Tıklayın
Meslek Bilgileri
Meslek Kodu :
3115.41
Meslek Adı :
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni
Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :
Teknisyenler, Teknikerler Ve Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Alt Ana Grubu :
Bilim Ve Mühendislik İle İlgili Yardımcı Profesyonel Meslek Mensupları
Meslek Grubu :
Fizik Ve Mühendislik Bilimleri Teknisyenleri
Meslek Birim Grubu :
Makine Mühendisliği Teknisyenleri
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :
Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı : Klasik ve bilgisayar kontrollü talaşlı imalat tezgâhlarını çalıştırıp sayısal kod üreterek kullanabilen, makine parçalarını işleyebilen, bu makinelerin her türlü ayar ve kontrollerini yapabilen, makinelerin üzerindeki tüm sistemlerin bakım ve onarımını yapabilen nitelikli kişidir.
Görev ve İşlem Basamakları :
Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni, işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a) Yapılacak olan üretim ile ilgili olarak ortaya koyacağı-üreteceği ürünün tasarımını ve çizimini yapmak,
b) Verilen resme göre kalıp elemanlarını imal etmek,
c) Komple resme göre, kalıp montajını yapmak,
d) Bilgisayar kontrollü makinelerde kullanılan programlar ve program kodları hakkında gerekli güncellemeleri ve yenilemeleri yapmak,
e) CAD programları kullanmak,
f) CAM programları kullanmak,
g) CNC torna ve CNC freze kullanmak,
h) Bilgisayar kontrollü makinelerden gelecek olan uyarı mesajlarına göre tezgâhın sorunlarını gidermek,
i) Tezgâhın basit bakım ve onarımlarını yapmak,
j) Üniversal tezgahları kullanmak,
k) Ölçü ve kontrol aletlerini kullanmak,
l) Çalışılan materyale bağlı olarak tasarım işlemi yapmak, gerekli görürse tasarımı yeniden yapmak,
m) Kullanılan malzemenin özellikleri hakkında gerekli bilgilere sahip olmak ve malzeme özellik denemeleri yapmak,
n) Meslek alanı ile ilgili gelişmeleri takip etmek, uygulamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
Güncel Meslek : EVET
YORUM KAT: Yukarıdaki Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.
Asgari ücretin işverene maliyeti 2023 | Yeni asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar?
Asgari ücret günlük ne kadar 2023 ? | Asgari ücret günlük net tutar nedir?
Asgari ücret ne kadar oldu 2023? Ne kadar arttı? Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi?
Bunlar İlginizi Çekebilir
İşsizlik maaşı nasıl alınır, şartları nelerdir? 2023 İşsizlik maaşı başvuru ekranı!
İşsizlik maaşı ne kadar? 2023 En düşük, en yüksek işsizlik maaşı kaç TL?
Maaşın tamamına haciz konabilir mi? 2023 Hangi durumlarda maaş haciz edilebilir?
Asgari ücret işverene maliyeti nedir? Bir işçinin 30 günlük sigorta primi ne kadar?
İşsizlik maaşı ne zaman, hangi durumlarda kesilir? İşe girince kesilir mi?
İş kanuna göre maaş ödeme zamanı ve süresi nedir? Özel sektörde maaş ayın kaçında yatar?
Ne zaman emekli olurum? 2023 E-devlet emeklilik hesaplama ekranı
E-devletten maaş bordrosu nasıl alınır? E-devlet maaş bordrosu alma linki!