Buğdaylı Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Buğdaylı Çorba Nasıl Yapılır?
Buğdaylı Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Buğdaylı Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Buğdaylı Çorba nasıl hazırlanır, Buğdaylı Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Buğdaylı Çorba
Buğdaylı Çorba için Malzemeler:
1bardak aşurelik buğday, 2bardak yoğurt, 2kaşık zeytinyağı, dereotu, tuz
Buğdaylı Çorba Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Buğdayı geceden ıslatın ertesi gün yıkayın ve 50dk kaynatın. Yoğurt içine ½ bardak su katıp çırpın, pişen buğdayın içine döküp 10dk daha kaynatın. Soğuduğunda kaselere alıp zeytinyağı dökün. Üzerini dereotuyla süsleyin.
Yemek Tarifleri