Cerrar ne demek, TDK'ya göre Cerrar kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Hayatımızda, okuduğumuz kitaplarda ve dizilerde bazı değişik kelimeler duyarız. Cerrar nadiren de olsa karşımıza çıkan kelimelerdendir. Cerrar ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Cerrar kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Cerrar ne demek, TDK'ya göre Cerrar kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe zengin dil çeşitliliğine sahip olmasından dolayı günlük hayatta anlamını bilmediğimiz kelimeleri sık sık cümle içinde kullanırız. Kullandığı kelimelerin anlamlarını merak edenler meraklarını gidermek için araştırma yapıyor. Cerrar ne demek? Cerrar TDK sözlük anlamı ne demektir? sizler için araştırdık….

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi cerrar kelimesi. Peki cerrar ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre cerrar nedir, cerrar kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

CERRAR NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Cerrar kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Cerrar kelimesi Arapça kökenlidir.

TDK'ya göre cerrar kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Çekici, sürükleyici
- Zorla para alan kimse
- Savaş araçlarıyla donatılmış kalabalık ordu
- Dilenci

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡