Demet Özdemir'in Flash TV dans videosu olay oldu

Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in yıllar önce Flash Tv'de dansçılık yaptığı ortaya çıktı. Güzel oyuncunun videosu internette hızla yayılmaya başladı. Özdemir'den ise video ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir'in oyunculuğa başlamadan önce dansçılık yaptığı ortaya çıktı. Özdemir'in yıllar önce Flash TV'de Ankaralı sanatçı Ayşe Dinçer'in arkasında dans ettiği video internette hızla yayılmaya başladı.Büyük ilgi gören video internette en çok tıklananlar arasına girdi.

Demet Özdemir'in Flash Tv dans videosu olay oldu

Demet Özdemir'in Flash Tv dans videosu olay oldu

SELİN ŞEKERCİ’DEN ÖZDEMİR'E DESTEK

Oyuncu Selin Şekerci Demet Özdemir yıllar önce çekilen dans videoları için, “Ben o görüntüleri izlediğimde suratımda kocaman bir tebessüm oluştu. Mis gibi dans eden özgüvenli bir genç kızdan, kariyerinde çok güzel bir noktaya gelmiş genç bir kadına evrildiğine şahit olmuşuz tırnaklarıyla hem de. Helal olsun.’’

Demet Özdemir'in Flash Tv dans videosu olay oldu

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Demet Özdemir 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’n de dünyaya gelmiştir. Bir ablası ve bir abisi olmak üzere toplam da üç kardeştirler. Demet Özdemir 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. Lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Demet Özdemir’in boyu 1.70 cm’dir.

İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.

Demet Özdemir 2012 yılında oynadığı Pegasus reklam filmi ile ekranların tanınan yüzü olma şansını elde etti. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.

Demet Özdemir'in Flash Tv dans videosu olay oldu

Rol Aldığı Filmleri ve Dizileri :

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim

2014 yılında Kurt Seyit ve Şura

2014 yılında Kaçak Gelinler

2015 yılında Tut Sözünü

2015 yılında Çilek Kokusu

Demet Özdemir'in Flash Tv dans videosu olay oldu

Demet Özdemir'in Flash Tv dans videosu olay oldu

0
0
0
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡