Denizcilik Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

Denizcilik Uzmanı maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Denizcilik Uzmanı iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.

Denizcilik Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları

"2023 Denizcilik Uzmanı maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Denizcilik Uzmanı pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Denizcilik Uzmanı nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Denizcilik Uzmanı olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.

Denizcilik Uzmanı Maaşı Ne Kadar? 2023 Denizcilik Uzmanı Maaşları

Denizcilik Uzmanı maaşı ortalama aylık 25593,75 _TL’dir. En düşük Denizcilik Uzmanı maaşı 14137,5 _TL, En yüksek ise 37050 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Denizcilik Uzmanı iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.

Denizcilik Uzmanı İş İlanları İçin Tıklayın

nekadar.jpg

Meslek Bilgileri

Meslek Kodu :

2422.04

Meslek Adı :

Denizcilik Uzmanı

Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :

Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Alt Ana Grubu :

İş Ve Yönetim İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Grubu :

Yönetim İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Meslek Birim Grubu :

Politika Yönetimi İle İlgili Profesyonel Meslek Mensupları

Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :

Lisans

Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :

Denizcilik alanında milli denizcilik politikalarına uygun olarak araştırmalar yapan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları

: Denizcilik Uzmanı; işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

a) Milli denizcilik politikasına uygun olarak tespit edilen plan ve projelerde görev almak,

b) Denizcilik alanında araştırmalar yapmak, raporlar hazırlamak, gerektiğinde geleceğe yönelik yapılan çalışmalara katılmak,

c) Deprem, kaza, doğal afetler gibi olağanüstü hallerde denizcilik ile ilgili kurum ve kuruluşlarla yürütülecek çalışmalarda, koordinasyon ve işbirliği içerisinde araştırma ve incelemelerde bulunmak,

d) Gerektiğinde alanı ile ilgili konular çerçevesinde yönetmelik, tebliğ ve genelge çalışmalarına katılmak,

e) Toplumda denizcilik sevgisini aşılamak için düzenlenen seminer, panel, toplantı, konferans gibi etkinliklerin düzenlenmesi çalışmalarına katılmak ve bu etkinliklerde görev almak,

f) Yıllık plan, bütçe ve programlar ile beş yıllık kalkınma planları ve icra planlarının hazırlanması konuları ile ilgili verilen görevleri yapmak, g) Mesleği alanındaki gelişmeleri takip etmek ve uygulamak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

YORUM KAT: Yukarıdaki Denizcilik Uzmanı maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.

maaşı ne kadar 2022

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT