Ekmek Peynir Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Ekmek Peynir Çorbası Nasıl Yapılır?

Ekmek Peynir Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Ekmek Peynir Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Ekmek Peynir Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Ekmek Peynir Çorbası Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Ekmek Peynir Çorbası nasıl hazırlanır, Ekmek Peynir Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Ekmek Peynir Çorbası
Ekmek Peynir Çorbası için Malzemeler:

1 kaşık tereyağı 100 gr gravyer peyniri 200 gr  çavdar ekmeği 1,5 bardak süt 6 bardak et suyu 2 kaşık krema 1 tutam  maydanoz tuz karabiber kimyon

Ekmek Peynir Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Yağı tencerede eritip parçalara ayrılmış ekmeği kızartın, ardından üzerine hazırladığınız et suyunu döküp kaynamaya bırakın. İçine rendelenmiş peynir ekleyin. Ayrı bir kapta sütü ısıtıp kimyon serpin ılınmaya bırakın. Ilınan sütü 2kaşık krema ile karıştırıp kaynayan çorbaya dökün; kıyılmış maydanoz serperek ocaktan alın.

tarifi-9.jpgtarifi-6.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡