Garbür çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Garbür çorbası Nasıl Yapılır?

Garbür çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Garbür çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Garbür çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Garbür çorbası Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Garbür çorbası nasıl hazırlanır, Garbür çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Garbür çorbası
Garbür çorbası için Malzemeler:

8 kişilik 2 adet iri soğan 2 çorba kaşığı yağ 2 adet iri patates 1 adet iri havuç 1 küçük kereviz 1 adet orta boy kabak 1 küçük kereviz 15 adet ayşe fasulye 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 12 su bardağı et suyu

Garbür çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Soğanı piyaz gibi doğrayın. Diğer sebzeleri de yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Bir tencerede yağı kızdırdıktan sonra soğanı ve diğer sebzeleri ilave edin. 5 dakika orta ateşte karıştırarak kavurun. Sonra unu ilave edip iyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve suyunu ilave edip bir saat pişirin. Sonra püre makinasından geçirin. Bu çorbada patlıcan hariç mevsime uyan ne sebze varsa onunla yapabilirsiniz.

tarifi-4.jpgtarifi-4.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡