Gazpaço tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Gazpaço Nasıl Yapılır?
Gazpaço nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Gazpaço Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Gazpaço nasıl hazırlanır, Gazpaço yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Gazpaço
Gazpaço için Malzemeler:
1 kilo domates 1 yeşil biber (tatlı) 1/2 kırmızı biber 1 salatalık 1 soğan 2 diş sarmısak 1 tutam tuz, kimyon ve karabiber 4 yamek kaşığı zeytinyağı & 3 yemek kaşığı sirke 5-6 su bardağı su
Gazpaço Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Tüm bu malzemeler mikserde karıştırılır ve daha sonra sebzelerin kabuklarını ve çekirdeklerini temizlemek için süzgeçten geçirilir. Gazpaço derin bir kaba koyulur ve buzdolabında muhafaza edilir. Gazpaço, İspanya'da yazları masalardan eksik olmayan tipik bir çorbadır. Soğuk içilir. AFIYET OLSUN!
Yemek Tarifleri