Gulâş Çorba tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Gulâş Çorba Nasıl Yapılır?
Gulâş Çorba nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Gulâş Çorba Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle Gulâş Çorba nasıl hazırlanır, Gulâş Çorba yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Gulâş Çorba
Gulâş Çorba için Malzemeler:
½ kuşbaşı et, 1 adet domates, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 1 fincan un, ½ çay bardağı kırmızı şarap, karabiber, tuz
Gulâş Çorba Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bir tencere içinde etleri kavurun, diğer yanda domatesi rendeleyin, soğanı büyük parçalar halinde bölün. Kavurduğunuz eti tencereden alıp ayırın. O yağa önce un katılır pembeleşince et, domates, soğan, sarımsak ve baharatı katıp bir miktar pişirin. Kırmızı şarap ve suyu ekleyip kaynatın.
Yemek Tarifleri