Gündoğdu Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Gündoğdu Çorbası Nasıl Yapılır?

Gündoğdu Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Gündoğdu Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Gündoğdu Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Gündoğdu Çorbası Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Gündoğdu Çorbası nasıl hazırlanır, Gündoğdu Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Gündoğdu Çorbası
Gündoğdu Çorbası için Malzemeler:

2 bardak süt 3 kaşık margarin 1 kaşık un 2 adet domates 2 adet yumurta 100 gr  gravyer peyniri  1 bardak kremşanti ½ demet maydanoz ½  limon tuz

Gündoğdu Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bir tencere içinde yağı kızdırıp unu kavurun, sütü de azar azar ilave edin. Bu arada karıştırın. Domateslerin kabuğunu soyup minik doğrayın ve buraya ekleyin. Kremşantyi sulandırın, tencereye katın. Yumurtaları da limon ve tuzla çırptıktan sonra buraya ekleyin. Suyunu ayarlayarak kaynamaya bırakın. Çorba kaynayınca iri doğradığınız peynir ve maydanozu katıp servis edin.

tarifi-8.jpgtarifi-8.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡