Halka tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Halka Nasıl Yapılır?

Halka nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Halka Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Halka tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Halka Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Halka nasıl hazırlanır, Halka yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Halka için Malzemeler:

2 bardak un 2 adet yumurta 4 adet yumurta sarısı 1 bardak şeker 1tatlı kaşığı kabartma tozu 1tatlı kaşığı  vanilya 2 kaşık tereyağı 1çay bardağı çekilmiş badem ½ limon kabuğu 1 çay kaşığı tuz

Halka Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Unu eleyip ortasını açın boşluğa yumurtaları, yumurta sarılarını, şekeri, kabartma tozunu, tereyağını ve tuzu en sona da rendelenmiş limon kabuklarını katıp iyice yoğurun. Hazırladığınız hamuru 1saat buzdolabında dinlendirin; ardında elinize parçalar alıp halka şekli vererek kuru tepsi üzerine dizin. Badem ile  vanilyayı karıştırın, halkaların üzerine serin ve 160 derecede pişirin.

tarifi-12.jpgtarifi-9.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡