Havuç Tatlısı | Nasıl Yapılır?

Havuç Tatlısı tarifi sizlerle! Havuç Tatlısı tarifinden sonra diğer tariflere de göz gezdirmenizi öneririz.

Havuç Tatlısı | Nasıl Yapılır?

Havuc tatlisi malzemeleri

1 kilo havuç

1 su bardağı şeker

1 paket bebe bisküvisi

1 limon suyu

2 su bardağı çekilmiş fındık

1 paket hindistan cevizi

Havuç tatlısı tarifi

Havucları rendeleyip bir tencerede pişinceye kadar kavuruyoruz

Sonra şekerini ilave ediyoruz, sulanıp suyunu çekinceye kadar kavuruyoruz

İçine ezdiğimiz bisküvileri katıyoruz pişirmeye devam ediyoruz

Findığı da atıp karıştırıyoruz fındıktan süslemek için  bir miktar ayirabilirsiniz

 Sıcak durumdayken tepsiye döküyoruz

Düz bir kasik yardımıyla düzeltiyoruz

Üzerine hindistan cevizini serpiyoruz ve  fındıkla süslüyoruz

Soğuduktan sonra kesip servis yapıyoruz

Not : limonu havucu kavururken dökelim

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡