Hindistan Cevizli Kurabiye tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Hindistan Cevizli Kurabiye nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Hindistan Cevizli Kurabiye nasıl hazırlanır, Hindistan Cevizli Kurabiye yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Hindistan Cevizli Kurabiye için Malzemeler:
1 paket margarin 1 su bardagi seker 1 su bardagi hindistancevizi 1 su bardagi yogurt 1 yumurta 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilin Aldigi kadar un
HINDISTAN CEVIZLI KURABIYE Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Oda sicakligindaki margarin ile bütün malzemeler karistirilir ve kulak memesi kivaminda hamur elde edilir.hamurdan parcalar alinir yuvarlak toplar yapilip firin tepsisine dizilir.200 derecedeki firinda üzeri hafif kizarana kadar pisrilir
HINDISTAN CEVIZLI KURABIYE
Hindistan Cevizli Kurabiye için Malzemeler:
un 2 adet yumurta 125 gr margarin (1/2 paket) 1 paket kabartma tozu 1 çay fincanı toz şeker 1 çay bardağı hindistan cevizi rendesi
Hindistan Cevizli Kurabiye Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Margarini ılıtıp, yumuşatın. Yumurtalardan birinin beyazını ayırın. Yumuşattığınız margarin, yumurta sarısı, toz şeker, hindistan cevizi, yumurta ve kabartına tozunu bir kaba konulup yoğurun, alabildiği kadar un ilave edip, katıca bir hamur yapın. Yumurta iriliğinde parçalara bölüp, elinizle yuvarlayın. Bir tarafını yumurta akına ve ardından da toz şekere batırıp tepsiye dizin, pembeleşinceye dek orta hararetli fırında pişirin.