İftardan sonra içilen bu karışım yağ yakıyor
Ramazan'da uzun süre aç kalma sonucu yavaşlayan metabolizmanızı hızlandırmak için iftar ve sahur zamanı için çok güzel önerilerimiz var.
SAHURDA ÖNCE KEFİR
Doğal probiyotikler, metabolizma hızını dengede tutarak kilo alımını engellemeye yardımcı olurlar. 30 gün boyunca hazırladığınız 1 bardak kedir yağ depolamanızı önleyecek.
YULAFLI YUMURTA SAHURUN VAZGEÇİLMEZİ
Bildiğiniz üzere yumurta, protein açısından son derece zengin ve tok tutan bir besin. Ramazan ayında sahur menünüze dahil ettiğiniz yumurtya, hem sizi tok tutacak hem de metabolizma hızınızı kesmeden çalışmasına yardımcı olacak. Bir tatlı kaşığı tereyağı ve yulafla hazırlanan omleti yemeden sahur vaktini kapatmayın
İŞTE KARIŞIM
1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 4 damla limon suyu ve 1 tatlı kaşığı organik balı karıştırın. İftardan 1 saat sonra bu karışımı yiyin ve sahur vaktine kadar hiçbir şey tüketmeyin. Otuz gün boyunca düzenli olarak kullandığınızda hiçbir şekilde kilo almadığınızı göreceksiniz.