İskorpit Haşlaması tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | İskorpit Haşlaması Nasıl Yapılır?
İskorpit Haşlaması nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? İskorpit Haşlaması Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Yayınlanma:
Güncelleme:
Bugün sizlerle İskorpit Haşlaması nasıl hazırlanır, İskorpit Haşlaması yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
İskorpit Haşlaması için Malzemeler:
8 adet iskorpit 2 adet kereviz 1 adet soğan 1 adet domates 5 bardak su tuz
İskorpit Haşlaması Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Sebzeleri doğrayın, domatesi ise rende yapın. Balıkları temizleyip yıkayın ve bir tencereye alın. Üzerine rende domatesi bulayın. Sebzeleri yerleştirin, suyunu tuzunu ayarlayarak orta ateşte haşlayın. Suyunu 1parmak kalacak şekilde çeksin.
Yemek Tarifleri