İtalyan Balık Yahnisi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
İtalyan Balık Yahnisi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? İtalyan Balık Yahnisi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle İtalyan Balık Yahnisi nasıl hazırlanır, İtalyan Balık Yahnisi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
İtalyan Balık Yahnisi için Malzemeler:
4 adet beyaz etli balık filetosu 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet ince dogranmış soğan 2 adet orta boy kabak 100 gr. dogranmış mantar 2 adet iriboy domates 1 çay kaşığı limon suyu tuz karabiber
İtalyan Balık Yahnisi Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Yağsız tavada balıklar pişirilir. Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Kabaklar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir. Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapılır.