Kalifikasyon ne demek, TDK'ya göre Kalifikasyon kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Günlük hayatımızda duyduğumuz bazı kelimelerin ne anlama geldiğini merak ederiz. Kalifikasyon bu kelimelerden bir tanesidir. Kalifikasyon ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Kalifikasyon kelimesinin anlamını en doğru şekilde öğrenmeniz için bu bilgilendirici makaleyi düzenledik.

Kalifikasyon ne demek, TDK'ya göre Kalifikasyon kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Türkçe; dünyanın en eski, köklü ve en zengin iki dilinden biridir. Bu nedenle anlamı bilinmeyen kelimeler ilgi ve merak uyandırıyor. Anlamı bilinmeyen binlerce kelime arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Kalifikasyon ne demek? Kalifikasyon TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları haberimizde yer verdik...

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi kalifikasyon kelimesi. Peki kalifikasyon ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre kalifikasyon nedir, kalifikasyon kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ne demek

KALİFİKASYON NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Kalifikasyon kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.
Kalifikasyon kelimesi Fransızca kökenlidir.

TDK'ya göre kalifikasyon kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Niteliklilik

Türk Dil kurumu anlamı kelime anlamıTDK anlamı nedir?

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡