Kayıp Narin Güran olayında flaş gelişme! İş makineleri sulama kanalında kazı çalışmaları başlattı

Son dakika: 21 Ağustosta kaybolan ve o günden beri bir türlü bulunamayan Narin Güran olayında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. şüpheli olarak gözaltına alınan amca S.G.'nin kullandığı aracının şoför koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği eşleşti.

Kayıp Narin Güran olayında flaş gelişme! İş makineleri sulama kanalında kazı çalışmaları başlattı

Son dakika haberi: Diyarbakır'da 11 gündür kayıp olan Narin Güran soruşturmasında flaş bir gelişme yaşandı. 8 yaşındaki kayıp kız çocuğunun aynı zamanda muhtar olan amcasının gözaltına alındığı öğrenildi.

KAYIP NARİN GÜRAN OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustos'ta Narin Güran'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

AĞABEY SERBEST BIRAKILMIŞTI

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kayıp kızın ağabeyi E.G'nin (18), kolundaki ısırık izinin Narin Güran'a ait olup olmadığının tespiti için gönderildiği İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından hazırlanan rapor, soruşturmanın yürütüldüğü Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Raporda, ısırık izlerinin kime ait olduğu tespit edilemedi. Gözaltı süresi uzatılan ağabey daha sonra serbest bırakıldı.

Kayıp Narin Güran olayında flaş gelişme! Narin Güran amcasından sonra annesi de gözaltına alındı

AMCASINDAN SONRA ANNESİ DE GÖZALTINDA ALINDI

Soruşturma kapsamında elde edilen yeni deliller nedeniyle Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G. gözaltına alındı.

Narin'in amcasından sonra annesi Yüksel Güran da ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

DNA ÖRNEKLERİ EŞLEŞTİ

şüpheli olarak gözaltına alınan amca S.G.'nin kullandığı aracının şoför koltuğunda bulunan DNA ile Narin Güran'ın kıyafetleri ve battaniyesinden alınan DNA örneği eşleşti.

n4.webp

KOMANDOLAR ARAZİYE İNDİ

Narin'i arama çalışmaları 12'nci gününde jandarma ve AFAD ekipleri tarafından sürdürülüyor. Çok sayıda komando, Tavşantepe Mahallesi'ne komşu kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde arazide arama çalışması gerçekleştirdi.

Komandolar arazide ve mısır tarlalarında yaptıkları çalışmalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp, incelenmek üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

KAZI ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Pamuk tarlaların bulunduğu sulama kanallarında da aramalar yeniden başladı. İş makineleri sulama kanalında kazı çalışmaları başlattı.

Kaynak:Bölge Gündem Haber

Etiketler :
0
0
0
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN