Kılıç Balığı Haşlama tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?
Kılıç Balığı Haşlama nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kılıç Balığı Haşlama Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Kılıç Balığı Haşlama nasıl hazırlanır, Kılıç Balığı Haşlama yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Kılıç Balığı Haşlama için Malzemeler:
1 kg kılıç balığı 3 bardak su 3 kaşık sirke tuz
Kılıç Balığı Haşlama Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Balığı yıkayıp dilimleyin. Bir tencereye soğuk suyu koyun, doğradığınız balığı da içine katın. Sirkeyi ve az da tuz koyup kaynatmaya başlayın. Su kaynadığı zaman fazla tutmadan altını en kısık ayara getirin ve balık yumuşayana kadar o şekil pişirin. Sonra da suyundan arındırarak tabağa koyun.
Kılıç Balığı Şişi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Kılıç Balığı Şişi Nasıl Yapılır?
Kılıç Balığı Şişi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kılıç Balığı Şişi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?
Bugün sizlerle Kılıç Balığı Şişi nasıl hazırlanır, Kılıç Balığı Şişi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Kılıç Balığı Şişi için Malzemeler:
1 kg kılıç balığı 2 adet limon ½ bardak zeytinyağı domates 1 bardak domates suyu 10 adet defneyaprağı maydanoz tuz karabiber
Kılıç Balığı Şişi Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Balığı iri parçalara ayırın. Zeytinyağını, domates suyu, limon, tuz ve baharat ile çırpın. Limon ve domatesi dilimlere ayırın. Hazırladığınız sos ile balıkları harmanlayıp şişlere dizin. Aralara limon ve domates dilimleri de dizin; ızgarada çevirerek pişirin.