Kuşkonmazlı pirinç çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Kuşkonmazlı pirinç çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Kuşkonmazlı pirinç çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Kuşkonmazlı pirinç çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Kuşkonmazlı pirinç çorbası nasıl hazırlanır, Kuşkonmazlı pirinç çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kuşkonmazlı pirinç çorbası için Malzemeler:

1 su bardağı Amerikan Pirinci 1 kutu kuşkonmaz konservesi 1 fincan un 3  bardak tavuk suyu 1 baş soğan 1 demet maydanoz 2 çorba kaşığı domates rendesi Yeteri kadar tuz ve karabiber

Kuşkonmazlı piriç çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bir tencerede 3  bardak tavuk suyu ile pirinçleri 10 dakika kaynatın. Küçük doğranmış olan kuşkonmazları da ilave edip kaynamaya bırakın. Bir tava kızgın yağda ince doğranmış olan soğanı kavurun. 1 fincan un, 2 çorba kaşığı domates rendesi, tuz ve karabiberi ilave edip karışıtırın. Bu karışımı pirinçli et suyunun içine ekleyip koyulaşana kadar kaynatın. Üzerini maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapabilirsiniz

Kuzu Ciğeri Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Kuzu Ciğeri Çorbası Nasıl Yapılır?

Kuzu Ciğeri Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir?  Kuzu Ciğeri Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Kuzu Ciğeri Çorbası nasıl hazırlanır, Kuzu Ciğeri Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Kuzu Ciğeri Çorbası için Malzemeler:

1 adet kuzu ciğeri 1,5 kaşık margarin 3 adet domates 1demet taze soğan 1çay bardağı arpa şehriye 1demet dereotu 3demet kuzu kulağı tuz

Kuzu Ciğeri Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Ciğeri temizleyip kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayın. Diğer sebzeleri de doğrayarak hazır edin. Yağı tencerede eritin domates ve ciğeri kavurun. Baharatını, dereotunu ekleyip 12 bardak su ilave edin, kaynasın. Su kaynayınca şehriyeyi katıp ocağı kısın. Kısık ateşte pişsinler.

tarifi-10.jpgtarifi-6.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡