Melih Gökçek FETÖ'nün belgesini paylaştı! Listede flaş bir isim de var

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden terör örgütü FETÖ ile ilgili bir belge paylaştı. Paylaşılan listede kritik bir isim var. Detaylar haberimizde

Melih Gökçek FETÖ'nün belgesini paylaştı! Listede flaş bir isim de var

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden terör örgütü FETÖ ile ilgili bir belge paylaştı. Söz konusu belgede, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında jandarma kurmay albay olan FETÖ'cü Ali Bozgeyik'in üzerinden çıkan belgede alıkonulacak isimler arasında, Bekir Bozdağ'la birlikte Melih Gökçek'in de isminin olduğu görüldü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından terör örgütü FETÖ ile ilgili ilginç bir belge yayınladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, Jandarma Okullar Komutanlığındaki darbe faaliyetlerine ilişkin davada, suç tarihinde jandarma kurmay albay olan sanık Ali Bozgeyikdarbe girişimine katıldığı için müebbet hapisle cezalandırıldı.

Alıkonulacak isimleri paylaştı
Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, bu dava ile ilgili ilginç bir belge paylaştı. Suç tarihinde jandarma kurmay albay olan sanık Ali Bozgeyik'in üzerinden çıkan belgede alıkonulacak isimler arasındaBekir Bozdağ'la birlikte Melih Gökçek'in de isminin olduğu görüldü.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡