Mourinho'dan flaş sözler! Derbi öncesi Okan Buruk'a gönderme

Kasımpaşa maçının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile birlikte önemli açıklamalar yaptı. Mourinho, Buruk'un hakem Halil Umut Meler ile yakın arkadaş olmasının sorulması üzerine, "Meslektaşım Okan'ın bu hakemle yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum" dedi.

Mourinho'dan flaş sözler! Derbi öncesi Okan Buruk'a gönderme

Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı Kasımpaşa maçının ardından Jose Mourinho, Galatasaray derbisine ve sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk için tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

Derbiye hazırlanmak için Galatasaray'a göre daha fazla zamanları olduğunu hatırlatan Jose Mourinho, "Bunun bir avantaj olduğunu düşünmüyorum" dedi. 3 gün toparlama süresi normaldir. Dünde de harika bir oyun sergilediler ve kolay bir galibiyet aldılar. 6 değişiklik yapma fırsatı vardı. Hafta içi oynadıkları maç iç sahada olacak. "Bir sorun olacağını zannetmiyorum" dedi.

Okan Buruk Sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Halil Umut Meler ile yakın arkadaş olmasının sorulması üzerine Jose Mourinho, "Meslektaşım Okan'ın bu hakemle yakın arkadaş olduğunu bilmiyordum" dedi. Sizin söyledikten sonra öğrendim. "Hakemeler dürüst olduğu sürece başkanlarla, teknik direktörlerle ve gazetecilerle arkadaş olabilirler" dedi.

Galatasaray Derbisi

Mourinho, Galatasaray maçını izlediğini ancak derbiyi henüz düşünmediğini söyledi. Dün oynadıkları maçı izledim. Yapacak bir şeyim yoktu, yalnızca yatağımda uzanıyordum. "Ama derbi maçı henüz düşünmedim" dedi.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KATMAK İÇİN TIKLAYIN