Özay Şendir, Kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, uzmanlık alanı nedir? Biyografisi

Televizyon tartışma programlarına çıkarak yaptığı yorum ve analizlerle seyircilerin dikkatini çeken gazeteci yazar Özay Şendir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, uzmanlık alanı nedir? İşte gazeteci Özay Şendir'in biyografisi

Özay Şendir, Kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, uzmanlık alanı nedir? Biyografisi

Gazetci yazar ve aynı zamanda radyo programcısı olan Özay Şendir, katıldığı televizyon tartışma programlarında yaptığı yorum ve analizlerle izleyiciler tarafından merak edilerek Özay Şendir, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, uzmanlık alanı nedir? diye araştırılmaktadır. İşte Özay Şendir'in hayat biyografisi.

ÖZAY ŞENDİR KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

1969 yılında İstanbul'da doğan gazeteci yazar Özay Şendir, radyo ve televizyon programcısı, Milliyet gazetesi köşe yazarı olarak görev yapmaktadır

Özay Şendir, Kimdir, Nerelidir, Kaç yaşındadır, uzmanlık alanı nedir? Biyografisi

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Özay Şendir, uzun yıllar boyunca Türkiye’nin ilk haber radyosu BBC Radyo Foreks’i yönetti.

Finansal Forum, Sabah ve Habertürk gazetelerinde köşe yazarlığı yapan Özay Şendir aynı zamanda Sabah ve Habertürk gazetelerinde haber müdürlüğü görevlerinde de bulundu. Şendir hem Fatih Altaylı hem de Mehmet Ali Birand dönemlerinde Kanal D Haber koordinatörlüğü yaptı.

ETV’de Doğru Rota ve Habertuk’te “Soruyorum” programlarında kamera karşında bulunan Şendir ekran klasikleri “Teke Tek”, “Başka Yerde Yok” gibi programlarında genel koordinatörlüğünü üstlendi… Şendir’in Kuzey Kıbrıs’ta yayınlanmış iki kitabı bulunuyor.

Halen Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Özay Şendir, aynı zamanda Beyaz Tv'de Acı Kahve ve CNN Türk Televizyonunda akıl çemberi programında yorum ve analizlerde bulunmaktadır.

Kaynak:Bölge Gündem Haber

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT