Özgür Özel'den flaş asgari ücret açıklaması! Rakam verdi 2025 asgari ücret miktarını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bugün partisinin TBMM'de grup toplantısı konuşmasında milyonlarca asgari ücretliyi heyecanlandıracak açıklamada bulunarak, rakam vererek 2025 yılı asgari ücret rakamını açıkladı.

Özgür Özel'den flaş asgari ücret açıklaması! Rakam verdi 2025 asgari ücret miktarını açıkladı!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı 2025 yılı asgari ücret görüşmelerinde olacak. Asgari ücretin ne kadar olacağına yönelik senaryolar ortaya atılırken CHP'den ilk kez net bir rakam geldi.

ÖZGÜR ÖZEL RAKAM VERDİ İSTEDİKLERİ ASGARİ ÜCRET RAKAMINI AÇIKLADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada asgari ücret zammı konusunda açıklamalarda bulundu.

TÜRK-İŞ'E DESTEK

Türk-İş'in Ankara'da yaptığı eylemi değerli bulan Özel, "Türkiye'nin en büyük işçi konfederasyonu Türk-İş, işçi ücretlerinin eridiği için pazar günü Ankara'da miting yaptı. Çok uzun süreden sonra Türk-İş'i meydanda görmeyi önemsediğimizi ifade edelim. Yıllarca yanlışına yanlış dedik, eleştirdik... ama polis kaydına göre 100 binin üzerinde emekçiyle orada duruyorlarsa bir eylem yapıyorlarsa biz Türk-İş'e bu sefer diyoruz ki: Bu sefer doğru yoldasınız. Biz de sizin arkanızdayız" dedi.

"30 BİN LİRANIN ALTI KABUL EDİLEMEZ"

2002'de asgari ücretle 7 çeyrek alınabildiğini belirten Özel, "Bugün 7 çeyrek alabilmek için 35 bin lira asgari ücret almak gerekiyor. Bugünkü asgari ücret 3 çeyrek altın alabiliyor. Türk-İş'e, HAK-İŞ'e, DİSK'e asgari ücretin değerinde olabilmesi için vereceğiniz her mücadelenin yanındayız. 30 bin liranın altındaki asgari ücreti kabul edene asla asla gönül bağı kurmayacağız. 30 bin liranın altında bir asgari ücret kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bölge Gündem Haber

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT