Restoran İşletmecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 İş İlanları ve Maaşları
Restoran İşletmecisi maaşı ne kadar sorusuna yanıt mı arıyorsun? Bu içerikte Restoran İşletmecisi iş tanımı, aylık ortalama maaşları ve iş ilanlarına ulaşabilirsiniz.
"2023 Restoran İşletmecisi maaşı ne kadar, kaç para?" diye merak mı ediyorsunuz?, Editörlerimiz sizin için detaylıca araştırıp yazdı. Sizde Restoran İşletmecisi pozisyonunda çalışıyorsanız veya bu meslekte kariyer planlıyorsanız bu içerikle ile birlikte; Restoran İşletmecisi nasıl olunur, iş imkanları nedir, bu mesleğine sahip olabilmek için ne mezunu ve hangi belgelerin gerektiğini bu makalemizden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
İçeriğimize başlamadan önce her firmanın ödeme politikası ve maaş politikası farklılık gösterdiğini belirtelim. Maaş belirlemede en önemli kriter personelin niteliği ve tecrübesidir. Bu çerçevede makaledeki fiyatlar sektör de yer alan Restoran İşletmecisi olarak çalışan bireylerin aldıkları maaş göz önünde bulundurularak hesaplanmıştır.
Restoran İşletmecisi Maaşı Ne Kadar? 2023 Restoran İşletmecisi Maaşları
Restoran İşletmecisi maaşı ortalama aylık 29250 _TL’dir. En düşük Restoran İşletmecisi maaşı 15600 _TL, En yüksek ise 42900 _TL'dir. Eğer sizde yukarıdaki maaşlar gibi bir maaş almak istiyorsanız.. İŞKUR Restoran İşletmecisi iş ilanlarına bakabilir, buradan kariyer planlamanızı yapabilirsiniz.
Restoran İşletmecisi İş İlanları İçin Tıklayın
Meslek Bilgileri
Meslek Kodu :
1412.06
Meslek Adı :
Restoran İşletmecisi
Grup Bilgileri Meslek Ana Grubu :
Yöneticiler
Meslek Alt Ana Grubu :
Ağırlama, Perakende Ve Diğer Hizmet Müdürleri
Meslek Grubu :
Otel, Lokanta Ve Restoran Müdürleri
Meslek Birim Grubu :
Lokanta Ve Restoran Müdürleri
Gereken Minimum Eğitim Düzeyi :
İlköğretim
Meslek Detay Bilgileri Meslek Tanımı :
Konuklara yemek ve içki sağlamak için bir restoranı kendi hesabına yada ortak olarak çalıştıran kişidir.
Görev ve İşlem Basamakları :
Restoran İşletmecisi(Kendi İşletmesinde Çalışanlar) işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:
a) Yemek salonunda, mutfakta barda ve diğer bölümlerde personelin faaliyetlerini planlamak, düzenlemek ve nezaret etmek,
b) Erzakları, teçhizatı ve eksiklikleri satın almak ve yemek listesini planlamak,
c) Resmi ziyafetleri ve diğer özel törenleri düzenlemek,
d) Yemek salonunun, mutfağın, erzak deposunun ve diğer bölümlerinin temiz tutulmasını ve sağlık kurallarına uygun olmasını sağlamak,
e) Konuklar için eğlenceler düzenlemek ve ilgili personeli istihdam etmek,
f) Personeli eğitmek, öğretmek, işe almak ve işten çıkarmak,
g) Maliyetleri hesaplamak ve diğer kayıtları tutmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.
YORUM KAT: Yukarıdaki Restoran İşletmecisi maaşlarına ek sizlerde aldığınız maaşları yorum bölümünde bizlere iletebilirsiniz. Sizlerin iletmiş olduğu bilgilerle haberimiz yeniden düzenlenebilecektir. Ayrıca yaptığınız yorumlar diğer okuyucularımızda bu bilgiden istifade edeceklerdir. Yorum bölümümüzden yorum yapmayı unutmayın.
Asgari ücretin işverene maliyeti 2023 | Yeni asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar?
Asgari ücret günlük ne kadar 2023 ? | Asgari ücret günlük net tutar nedir?
Asgari ücret ne kadar oldu 2023? Ne kadar arttı? Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi?
Bunlar İlginizi Çekebilir
İşsizlik maaşı nasıl alınır, şartları nelerdir? 2023 İşsizlik maaşı başvuru ekranı!
İşsizlik maaşı ne kadar? 2023 En düşük, en yüksek işsizlik maaşı kaç TL?
Maaşın tamamına haciz konabilir mi? 2023 Hangi durumlarda maaş haciz edilebilir?
Asgari ücret işverene maliyeti nedir? Bir işçinin 30 günlük sigorta primi ne kadar?
İşsizlik maaşı ne zaman, hangi durumlarda kesilir? İşe girince kesilir mi?
İş kanuna göre maaş ödeme zamanı ve süresi nedir? Özel sektörde maaş ayın kaçında yatar?
Ne zaman emekli olurum? 2023 E-devlet emeklilik hesaplama ekranı
E-devletten maaş bordrosu nasıl alınır? E-devlet maaş bordrosu alma linki!