Romlu Kurabiye tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Romlu Kurabiye Nasıl Yapılır?

Romlu Kurabiye nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Romlu Kurabiye Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Romlu Kurabiye tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Romlu Kurabiye Nasıl Yapılır?

Bugün sizlerle Romlu Kurabiye nasıl hazırlanır, Romlu Kurabiye yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Romlu Kurabiye için Malzemeler:

125 gr margarin, 2 bardak şeker, 3 adet yumurta, 3 bardak un, 1  paket kabartma tozu, 3  kaşık rom, tuz, pudra şekeri

Romlu Kurabiye Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Şeker, yumurta, margarin, bir tutam tuz karıştırılır. İçine rom katılır. Kabartma tozunu önce un ile karıştırıp sonra karışıma eklenir. Ortaya çıkan hamurdan parçalar koparılıp şekillendirilir. Kızgın yağda kızartılır. Soğuduğunda üzerine pudra şekeri serpilir.

tarifi-12.jpgtarifi-6.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡