Rüyada Araba Kazasında Yakınını Kaybetmek

Uzak bir akrabasını araba kazasında kaybettiğini gören kişinin evine gelecek bir haber tatsızlık yaratır. Çocuğu olanların ergenlik dönemi yüzünden zor zamanlar geçireceğine de alamettir.

Rüyada Araba Kazasında Yakınını Kaybetmek

Anne veya babasını araba kazasında kaybettiğini görmek ise onları üzecek olmaya, hayattalarken kıymetlerini geç anlamaya ve sonradan pişmanlık içinde kalmaya tabir edilir. Sorumluluklarını gerektiği şekilde yerine getiremeyen rüya sahibinin her daim bahanelerin arkasına sığındığına ve bu durumun yakınları tarafından fark edildiğine de işaret eder.

Rüyada Başkasının Arabasıyla Kaza Yapmak

Kişinin iş yaşamında yanlış kişilerin sözlerine güveneceğini, kendisi için hayırlı olmayan işlere girişmek suretiyle para kaybedeceği gibi, aynı zamanda moral bozukluğu da yaşayacağını bildirir. Hatalı kararlar alınacağını, yaşam koşullarının çetinleşeceğini, sonu iyi olmayacak işlere karışmak nedeniyle ilerleyen zamanlarda resmi kurumlarla alakalı sorunların da yaşanacağını bildirir. Borç alınan biriyle geç ödeme neticesinde tatsız konuşmalar yapacak olmayı da delalet eden rüya, evli kimseler için eşlerinin kalplerini kıracak hareketler yapacağını, maddi konular yüzünden eşleriyle tartışma yaşayacaklarını bildirir. Eldeki maddi kaynakları başkalarının sözüyle harcayan rüya sahibinin, yaptığı hatayı anladığında iş işten geçmiş olduğu için büyük bir ders alacağına yorumlanır.

Rüyada Araba Kazası Yapıp Sakat Kalmak

Ömür boyu unutulmayacak bir pişmanlığın, geç kalmışlığın, çaresizliğin işaretidir. Kayıpları haber veren rüya, birinin vefatından sonra kişinin hayata küseceğini, her zaman kendisini eksik hissedeceğini bildirirken, fırsatları kaçırmanın yaşattığı üzüntünün de tabiridir. Kişinin geleceğini derinden etkileyecek bir şans yakalandığı halde yerinde ve zamanında hareket etmemekten ötürü bu durumu değerlendiremeyen rüya sahibi, her zaman kendisini suçlayacak demektir.

Rüyada Araba Kazası Yapan Birine Yardım Etmek

Kişinin merhamet duygusundan asla ödün vermeyeceğini, çevresinde yardıma ihtiyacı olan birini gördüğünde tüm imkanlarını seferber edeceğini, bir çocuğun eğitimini üstlenerek büyük bir sevap kazanacağını işaret eder. Rüya sahibinin hayatını kolaylaştıracak çözümler bulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, daha sonra geliri arttığında sattığı mülkleri ya da malları geri alacağına alamet eder. Her türlü melanetten kurtulmaya, sahip olduklarından memnun şekilde yaşamaya, başkalarının sözlerine kulak asmadan, kendi prensiplerine göre hareket ederek başarılı olmaya da yorumlanır.

Rüyada Araba Kazasında Ölen Birini Görmek

Düşünmeden, bir anlık heyecanla hareket etmenin kişiye pahalıya mal olacağını bildiren rüya, can güvenliğini tehlikeye atacak işlerden uzak durmak gerektiğini de işaret eder. Kişinin yaşam koşullarını iyileştirmek isterken, sağlığını kaybedebileceğine de uyarı olarak görülür. Yüksek kazanç elde etmek adına verilecek kararlarda zarar etme ihtimalinin söz konusu olduğunu delalet eder.

Rüyada Araba Kazası Yapan İnsanlar Görmek

Ekonomik bir dar boğazdan geçileceğini, rüya sahibinin işlerini küçülterek ve harcamalarını minimum seviyede tutarak bu zorlu süreci geçeceğini bildirir. Kaynakları doğru ve temkinli kullanacak olmayı, aileyle beraber ortak kararlar alarak birbirine destek olacak şekilde hareket edileceğini de tabir eder. Genç insanlar için çalışma hayatına atıldıklarında çıkacak engelleri yakınlarının desteği ile atlatacaklarına, kendilerinden yaşça büyük ve hayata dair tecrübeli insanların deneyimlerinden yararlanacaklarını bildirir.

Rüyada Zincirleme Araba Kazası Görmek

Kişinin etrafına belli etmese de büyük bir sıkıntı içinde olduğuna, kalp kırıklığı yaşadığına, işlerin bozulması yüzünden de moralinin aşırı derecede.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡