Rüyada Bulanık Suya Düşmek tabiri

İşlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağı, sorunların bir anda patlak vereceği, kazancın büyük oranda azalacağı, kötü bir kişiyle muhatap olunacağı, mide ile ilgili olarak bir sağlık sorunu yaşanacağı…

Rüyada Bulanık Suya Düşmek tabiri

İşlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağı, sorunların bir anda patlak vereceği, kazancın büyük oranda azalacağı, kötü bir kişiyle muhatap olunacağı, mide ile ilgili olarak bir sağlık sorunu yaşanacağı, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanmasına sebep olacak bir durumun ortaya çıkacağı ve sıkıntıların artacağına yorumlanır.

Rüyada Uçurumdan Düşmek Ve Kurtulmak

Eğitim hayatında yaşanan tatsız bir olaydan ötürü üzüntü duyulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve eşlerin yaşayacakları bir olaydan ötürü ayrılma noktasına geleceklerine rivayet edilir. Aynı zamanda, zararlı bir alışkanlıkla ilgili bir sorun yaşanacağına, bu yüzden eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine tabir edilir.

Rüyada Düşmenin  Yorumu

Böyle bir rüya aslında olumlu ve olumsuz olmak üzere iki durumun yansıması olarak açıklanır. Uğranan bir ihanetten ya da karşılaşılan kötü bir durumdan ötürü kişinin  olarak sıkıntılı bir duruma düşmesi ya da sevilen bir kişinin kaybı yüzünden üzüntülü günler geçirmesi sebebiyle bu kötü ruh halinin kendisini rüyalarda da göstereceği şeklinde anlamlandırılır.

Hayırlı ve güzel bir olayın yaşanması ile ferahlığa ulaşılması sayesinde kişinin moralinin deyim yerindeyse tavan yapacağı ve bu huzurun ve rahatlığın bilinçaltına sızıp farklı anlamlar verecek şekilde kendini rüyalarda göstereceği şeklinde yorulur. Sevinçli bir durumdayken görülmesi durumunda sağlıkla ilgili bir problemi işaret edebilir.

2
0
0
2
0
0
10
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡