Rüyada duvarın yıkıldığını görmek tabiri

Rüyada duvarın evin içine doğru yıkıldığını görmek ev sahibinin sağlığının bozulacağına, bir hastalığa maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada duvarın yıkıldığını görmek tabiri

Duvar evin içine değil dışına doğru yıkıldıysa bu rüya ev sahibinin ölümüne tabir edilir. Bu rüya ev sahibi evinden uzakta bir yerlerde ise evine döneceğine de yorumlanır.

RÜYADA ESKİ DUVARI YENİLEMEK

Bir kimse rüyasında eski bir duvarı yenilediğini veya bir duvarın yerinde yenilendiğini görürse o kişinin evlilik sayesinde oluşacak yeni akrabalıklar edineceği rivayet edilir. Kişinin rüyasında eğik bir duvarı düzgün hale getirmesi veya harap, yıkık bir haldeki bir duvarı tamir etmesi; bu kişi kötü durumdaysa durumunun düzeleceğine yorumlanır.

ruyada-bahce-duvari-gormek-1200x0-1280x720.jpg

RÜYADA DUVARCI GÖRMEK

Rüyada duvarcı görmek rüya sahibinin mevki ve makam olarak yükselip daha itibarlı bir kimse haline geleceğine işaret eder.

RÜYADA DUVARIN YARILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada bir duvarın yarıldığını görmek muhtemel bir tehlike durumuyla ilgili bir uyarı olarak tabir edilir. Bir yerde duvarın yarılması ayrıca o yerde çok sayıda hapishane bulunduğunun da işaretidir.

1004942.jpg

RÜYADA DUVAR TAMİR ETMEK

Bir kimse rüyasında kendi malı olan bir duvarı tamir ediyorsa o kişinin hali vakti daha iyi biri haline geleceği rivayet edilir. Bazı kişilerin tamire muhtaç durumdaki bir duvarı onardıklarını görmekse; bir sebeple itibar kaybetmiş olan birinin dostlarının, onun yeniden itibarlı biri haline gelebilmesi için çaba sarf ettiklerine yorumlanır.

RÜYADA HARAP BİR DUVAR GÖRMEK

Rüyada harabolmuş, kaybolmuş, mahvolmuş veya yıkılmış halde olan bir duvar görmek arkadaşlara veya çok bilgili büyük bir alime tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda dağılmış haldeki bir insana da işaret eder.

Rüyada görülen duvarın harap bir vaziyette olması rüya sahibinin eş-dostunun hayatında değişiklikler olacağına yorumlanır. Rüyada yıkıldı-yıkılacak gibi duran harap halde bir duvar görmek mahallede felaket derecesinde kötü bir olayın yaşanacağına da işaret eder. Bu durumdaki bir duvarın yeniden yapıldığını görmekse olası bir felaketin önleneceğine yorumlanır.

Etiketler :
1
4
1
7
2
3
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡