Rüyada Kandırılmak / Rüyada Kandırmak Tabiri

Rüyada kandırılmak, uğursuzluk, şanssızlık ve kısmetsizlik demektir. Rüyayı gören kişinin dertlenmesine, üzülmesine ve de mutsuz olmasına neden olacak bazı musibetli olayların meydana geleceği anlamına gelir.

Rüyada Kandırılmak / Rüyada Kandırmak Tabiri

Rüya sahibinin peşini melanetin bırakmayacağı şeklinde kabul edilir. Kişi, umutlarının kırılmasına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmesine aynı zamanda maddi gücünün de azalmasına neden olacak işlere girerek zarar edecek, manevi olarak da yıpranacak demektir.

Rüyada Kandırıldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin gerçekten de kendini adeta kaba bir tabirle enayi yerine konmuş gibi hissetmesine neden olacak bir gelişmenin olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulur.

Rüyada Kandırılmak / Rüyada Kandırmak Tabiri

Rüyada Kanmak Kandırılmak

Rüyayı gören kişinin tabiri caizse evdeki hesabının çarşıya uymayacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet edilir.

Rüyada Sevgili Tarafından Kandırılmak

Rüyayı gören kişinin özel hayatında yaşanacak bir takım tatsız konulara işaret eder. Rüya sahibinin evliyse eşiyle, bekarsa ve sevgilisi varsa onunla arasının açılmasına, huzurunun, geçiminin ve ağız tadının bozulmasına neden olacak olayların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada Biri Tarafından Kandırılmak

Rüyayı gören kişinin canının sıkılmasına, neşesinin kaçmasına, yüzünün asılmasına ve gergin bir ruh haline bürünmesine neden olacak bazı durumların açığa çıkacağına alamet eder. Bu nedenle de rüya sahibinin düşünceli, dalgın ve mutsuz olacağı anlamına gelir.

Rüyada Aldatılmak

Rüyayı gören kişinin şansının açılacağına alamet eder. Rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin bahtının ve geleceğinin parlak olduğuna, şansının hep yaver gideceğine yorulur.

Rüyada Kandırılmak / Rüyada Kandırmak Tabiri

Rüyada Kandırmak

Rüyada kandırmak, yapılan işlerde yaşanan aksamaların bir daha olmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin…

Rüyada kandırmak, yapılan işlerde yaşanan aksamaların bir daha olmayacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerin kara geçeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, gidilecek yolun sonunda büyük başarılar elde edileceğine ve maddi açıdan karlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada Birini Kandırmak

Zor durumda olan birine eldeki imkânlar kullanılarak büyük bir yardımda bulunulacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bu çalışma içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada Eşini Kandırmak

Kişinin, karşısına çıkan seçenekler içinde kendisine en yakın olan ve büyük kazanç sağlayacak bir tanesini seçeceğine, bu sayede rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine tabir edilir.

Rüyada Kandırılmak / Rüyada Kandırmak Tabiri

Rüyada İnsanları Kandırmak

Uzun süreden beri yaşanan bir sıkıntının çıkılacak olan bir tatilin ardından kolay bir şekilde çözüleceğine, bu sayede işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada Sevgiliyi Kandırmak

Ortaya konulacak başarılı projeler ve gösterilecek performans sayesinde iş dünyası içinde çok hızlı bir yükseliş yaşanacağına, birçok iş teklifi alınacağına, başarıların daha iyi bir projenin kapısını açacağına ve para kazanılacağına rivayet eder.

Etiketler :
3
0
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡