Rüyada Memeden Süt Akması

Rüyada memesinden süt aktığını veya akan sütün taşıp etrafa yayıldığını görmek, kişinin beklenmedik bir şekilde zenginleşmesine, büyük bir makama gelmesine, kendisine herkesin gıpta edeceği bir nimetin ulaşmasına ve her anlamda rahatlıkla ...

Rüyada Memeden Süt Akması

Rüyada memesinden süt aktığını veya akan sütün taşıp etrafa yayıldığını görmek, kişinin beklenmedik bir şekilde zenginleşmesine, büyük bir makama gelmesine, kendisine herkesin gıpta edeceği bir nimetin ulaşmasına ve her anlamda rahatlıkla, mutlulukla geçecek güzel bir ömre delalet eder. Bu rüya gören kişi için oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır.

Rüyada Yaşlı Kadının Memesinden Süt Gelmesi

Rüyada yaşlı bir kadının memesinden süt gelmesi, dünya ve ahiret saadetine, o kişinin yaşayacağı küçük bir hastalığa bazen de ecelin yaklaşmasına yorulabilmektedir. Bu rüya bazen de kendi neslinden gelecek bir kimsenin her yerde tanınan ve saygı duyulan oldukça büyük dereceli bir kişi olmasına veya yaşlı kadının çocukları arasından çıkacak zengin bir kimseye de yorulabilmektedir.

Rüyada Bir Erkekten Süt Emmek

Rüyada bir erkekten süt emen kişi, kısa süreli bir hastalığa tutulur. Bu rüya genellikle yaşanılacak bir hastalığın, rahatsızlığın habercisidir. Bu rüyayı gören kimse eğer hasta ise yakın zamanda bu hastalığından kurtulur. Eğer hastanede yatıyorsa, şifa bularak iyileşir.

Rüyada Bir Kadının Memesinden Süt Emmek

Bu rüya iş hayatında yaşayacağınız bazı başarısız durumların göstergesidir. Özellikle yeni yatırımlar yapan veya bazı girişimlerde bulunan kimseler bu rüyayı görseler, bu çalışmalarında istedikleri sonucu alamayacaklarına ve bekledikleri kadar büyük bir kar elde edemeyeceklerine işaret eder.

Rüyada Sütten Kesilmek

Bir kadının veya erkeğin sütten kesilmesini görmesi farklı şekillerde yorulur. Eğer bu rüyayı bir erkek görmüşse o kişi çalışma hayatında bazı zorluklar yaşar. Bu rüya o kimsenin maddi anlamda bazı sıkıntılara düşmesine, iş yaşamında çalışmalarından yeterli verimi alamamasına işarete eder. Bu rüyayı kadın görmüşse kızını evlendirmesine veya çocuklarının mürüvvetini göreceği güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna yorulabilmektedir.

Rüyada Memenizin Altından Meme Çıkması

Rüyasında memenizin altından veya üstünden bir meme daha çıktığını görmek, evli kadınlar için bir kızının olmasına; erkekler için hanımının hamile kalıp bir kız evlat dünyaya getirmesine; genç kızlar için önlerine çıkacak birden fazla kısmete veya yakın zamanda evliliğe; genç erkekler için çok kazançlı ve güzel bir meslek edinmeye, evlenmeye veya evlendikten sonra bir kız çocuğunun doğmasına işarettir.

Rüyada Her İki Memeden De Süt Emmek

Rüyada her iki memeden teker teker süt emmek, zorlukla beraber kolaylığa, sıkıntıyla beraber sevince yani hem üzüleceğiniz hem de sevineceğiniz birtakım olaylara işarettir. Bu rüya dünya hayatında hem çok mutluluk verici hem de bazen üzücü olayları beraber yaşayacağınızın veya bir hadise için üzülürken aslında onun sizin için ne kadar hayırlı olduğunu anlayacağınızın göstergesidir.

Rüyada Memenizden Karnınıza Doğru Süt Aktığını Görmek

Rüyada karnınızdan memenize doğru sütün akması tehlikeli bir kimseye, bazı kişilerden korkup saklanmaya, karşınıza çıkacak zorlu bir olaya delalettir. Bazı tabirciler içinse süreklilik arz eden kazanca işaret eder. Yani yaşamınız boyunca bitip tükenmeden devam edecek olan para ve hayırlı kazançtır.

Rüyada Tüm Vücudun Meme Olduğunu Görmek

Rüyada tüm vücudunuzun meme haline geldiğini görmeniz nesli uzun, soyu sopu çok bir kişi olacağınızın habercisidir. Bu rüyayı gören kişiden türeyecek kişiler geniş bir sülale oluşturur. Bu rüya çok çocuğa, hayırlı çoğalmalara, sizden türeyecek nesilde bulunacak alimlere, sanatkarlara, önemli kimselere işaret etmektedir.

Rüyada Meme Ucunu Kesik Görmek

Rüyada meme ucunu kesik gören, erkek ya da kadın olsun, elde ettiği kazancın, paranın veya malın bir kısmını kaybeder. Bu rüya genellikle malda meydana gelecek noksanlığa veya kişinin ailesi ile arasının bozulup, bazı akrabalarını terk etmesine yorulmaktadır. Böyle bir rüya gören kişi, uzak bir yere göz eder ve uzun yıllar bazı kimselerden uzak kalır.

Rüyada Erkeğin Kadın Memesine Sahip Olması

Rüyada bir erkek, memelerinin kadın memesi gibi olduğunu görürse bu onun malında meydana gelecek eksikliklere ya da iş hayatında yaşayacağı bazı zorluklara işarettir. Bazen de bu rüya bir kadınla evlenip ondan çoluk çocuk sahibi olmasına, neslinin genişlemesine, oldukça bereketli ve güzel bir ömür yaşamasına işaret eder.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡