Rüyada Odundan Ev İnşa Etmek

Borçla harçla alınacak bir evin, gayrimenkulün ya da yapılacak yatırımın habercisi olan rüya, kişinin emek harcamadan, hiçbir isteğine kolayca ulaşamayacağını, zorluklardan geçeceğini ve bazı tecrübeleri edinmeden rahata eremeyeceğini tabir eder.

Rüyada Odundan Ev İnşa Etmek

Rüyada Odundan Çanak Çömlek Yapmak

Hayatını inşa ederken sadece kendi kararlarının arkasında duran ve kimseden yardım almadan başarıya ulaşan kimselerin ifadesi olan rüya, hak edilmiş serveti, kişiye fayda sağlayacak yatırımlarda bulunmayı delalet eder.

Rüyada Baltayla Odun Kesmek

Rüya sahibi için zor bir tercihin kapıda olduğunu bildiren rüya, sevilen bir işten ayrılmaya yahut kendine ait iş yerini kapatacak olmaya yorumlanır. Evlatları asi olan kişilerin yaşayacakları sorunlara da dikkat çeken rüya kişinin maddi açıdan hiçbir eksiği olmasa da manevi açıdan zayıflayacağının altını çizer.

Rüyada Kütük Görmek

Laf dinlemez biriyle uğraşmak zorunda kalınacağını, çalışma alanında kişiye eziyet eden bir yöneticiden kurtulmak için verilecek mücadeleyi ve uğranılacak haksızlıkları işaret eder. Rüya sahibi için farkına varamadığı bir düşmanın, kişiye kin besleyen insanların da tabiridir.

Rüyada Kereste Görmek

İş konusunda yaşanacak bir kaosa işaret eder ve fikir tartışmalarının kişiyi zor durumda bırakacağına, köşeye sıkıştıracağına yorumlanır.

Rüyada Odundan Masa Yapmak

Kişiye sağlam gelir getirecek bir çalışma hayatını ifade eden rüya, isteklerin yavaş ama olması gerektiği gibi yerine geleceğini, ilerleyen günlerde alınacak haberlerin kişiyi yeni atılımlara iteceğini delalet eder.

Rüyada Odun Görmenin Yorumu

Korkuları, endişeleri, geçmişte yaşanan olumsuzlukların kişi üstündeki etkisini ifade eder. Aile içinde yaşanan tartışmaların ya da şiddetin kişiyi çocukluk çağlarından itibaren zorladığını, sabit fikirli hale getirdiğini ve düşüncelerini değiştirmek için çaba harcamadığını, nefret ettiği insanlar gibi davranmaya başladığını da gözler önüne serer.

1
0
1
1
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡