Rüyada Savaşan Çocuklar Görmek Tabiri

Küçük yaşta çocukların savaştığını görmek ülkenin içine düşeceği dar boğazı, çaresizliği ifade ettiği gibi, hem ekonomik, hem de toplumsal dengelerin bozulacağını gösterir.

Rüyada Savaşan Çocuklar Görmek Tabiri

Bir müddet çekilecek sıkıntılara topyekun karşı gelmek suretiyle rahata çıkılacağını da ifade eder.

Rüyada Savaştan Kaçmak

Acizlik içinde olmak, güvensizlik nedeniyle girişkenliğini yitirmek, iş yerinde ipleri başkalarının eline bırakmak ve tüm sorumluluğu başkasının üstüne atarak kurtulmaya çalışmak anlamına gelir. Kişinin yaşadığı haksızlıklara karşı koymadığı gibi, başına gelen olumsuz durumlardan da hiçbir ders almadan hayatına devam ettiğini gösterir.

Rüyada Bombadan Kaçmak

Bulunduğu ortamdan kendisine zarar geleceğini düşünerek doğru hamleler yapmak isteyen rüya sahibinin özellikle kendisine samimiyetsiz davranan, farklı ve kötü niyetler içinde olan kimseleri hayatından çıkaracağını, planlarını ve programlarını kimseye paylaşmadan yoluna devam edeceğini bildirir.

Rüyada Savaş Silahı Görmek

Savaşlarda kullanılan silahlar görmek, donanımlı olmaya, her türlü riski ortadan kaldıracak kudrete vakıf olmaya yorumlanır. Kişinin şartlara göre düzenlediği hayatında risksiz şekilde yaşayacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorumlanır.

Rüyada Mermi Görmek

Kendisinin arkasından yapılan yanlışları, kötülükleri fark eden rüya sahibinin derin düşünceler içine gireceğine, bu kimselere zarar vermek istemeden sadece kendini koruyacak bazı tedbirler alacağına delalettir.

Rüyada Tank Görmek

Kişiyi önemli bir konuda destekleyecek, arka çıkacak güçlü insanlar olacağını bildirir. Husumet içinde olunan kimselerle araya girecek olan bu kişiler sayesinde rüya sahibinin çözmekte zorlandığı bir meselenin sonuna geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorumlanır.

Rüyada Kışla Görmek

Kişinin yaptığı işlerle öne çıkmak istediği, kendisini kanıtlamak için çabaladığı bu süreçte bir türlü istediği sonuçları alamayacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine alamettir.

Rüyada Savaş Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin hırslarının peşinden giden, her zorlukla pes etmeden baş etmeye çalışan, her zaman prensipli ve ideallerine uygun şekilde hareket eden biri olduğunu gösterir. Korkusuz, alabildiğine cesur yaşayan rüya sahibinin kendisi dışında, toplumdaki yanlışları düzeltmek için de uğraş verdiğine yorumlanır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡