Rüyada Uçurumdan Düşmek tabiri

Hem kişi için hem ailesi için sıkıntıların ve sorunların habercisi olan bir rüyadır.

Rüyada Uçurumdan Düşmek tabiri

Sağlık sorunları ile uğraşmaya, parasal konularda çıkmaza düşmeye, tartışma yaşamaya, elde bulunan gayrimenkulün bir kısmını satışa çıkarmaya, çıkarılan bir dedikodu yüzünden insanlardan uzak kalmaya ve karamsarlığa kapılmaya rivayet eder.

Rüyada Attan Düşmek

Hayırlı ve güzel bir şekilde başlayan bir işte işyerindeki rakiplerin ya da düşmanların yapacağı ayak oyunları ya da çıkaracakları dedikodular yüzünden büyük bir sorun yaşanacağına, bu yüzden kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına ve elde edilecek maddi kaynağın kaybedileceğine tabir edilir.

Rüyada Çukura Düşmek

Yıllar boyunca çalışıp uğraşarak yani hakedilmiş bir şekilde gelinen mevkiden yaşanacak bazı kötü olaylar yüzünden uzaklaştırılmaya, bu sebepten ötürü uzun bir süre ruhsal sorunlarla boğuşmaya ve yeni bir işle ilgilenme konusunda korkak davranmaya işarettir. Aynı zamanda, aile bireyleri arasındaki bir problemin kolay bir şekilde çözülebileceği halde bazı kişiler yüzünden çıkmaza sokulacağına yorumlanır.

Rüyada Ayağı Kayıp Düşmek

Yakın akrabalardan birinin yapacağı bir hata yüzünden çok sıkıntılı bir dönem yaşanacağı, işlerin kötü bir hal alacağı, girilecek bir işten çekilmek zorunda kalınacağı, uzağa giden bir kişi için özlem duyulacağı, atılan adımların zarar getireceği, işyerinin kapanacağı ve sinir sistemi ile ilgili olarak bir sorun yaşanacağı anlamına gelir.

Rüyada Kuyuya Düşmek

Büyük bir istekle girilen bir işte ortaya çıkan sorunların içinden çıkılmaz bir hal alacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine ve mal ve mülk konusunda ihtilaflı bir durum yaşanacağına alamet eder.

Rüyada Gökyüzünden Düşmek

Babanın evlat için edeceği bir dua, yapacağı bir yardım ya da vereceği bir destek sayesinde işlerinin çok kazançlı bir hal alacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, yeni bir haneye kavuşulacağına ve gösterilecek sabır sayesinde daha birçok şeyin başarılacağına rivayet edilir.

Rüyada Denize Düşmek

Kalbinin kapılarının açılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına ve mutlu olacağına delalettir. Aynı zamanda, hayırlı kapıların açılacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorumlanır.

Rüyada Binadan Düşmek

Büyük emekler verilerek ortaya konan bir işte istemeden yapılacak bir hata yüzünden zarar verecek bir durum yaşanacağına, bu zararın adından işyerinin faaliyetinin sonlanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamettir. Ayrıca, sağlık sorunlarının yakın zaman içinde başgöstereceğine yorulur.

Rüyada Asansörle Düşmek

Kötü bir rüyadır. İşsizlikle ilgili büyük bir sıkıntı yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine,eş, dost ya da akrabalardan birinin ihaneti ile kötü bir duruma düşüleceğine ve uzun zamandan beri yaşanan bir sorunun bir türlü çözülemeyeceğine rivayet edilir. Aynı zamanda, kardeşler arasında çok tatsız bir durumun yaşanacağına ve eşlerin neredeyse ayrılık noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada Hapishaneye Düşmek

Üzerinde uzun uzadıya düşünülmeden bir işe girileceğine, bu yüzden maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına ve hayat içinde istenmeyen başka durumlarla da karşılaşılacağına işaret eder. Aynı zamanda, hayırsız bir akrabanın yapacağı bir hata yüzünden aile bireylerinin arasının açılacağına yorulur.

Rüyada Uçurumdan Denize Düşmek

Büyük sorun yaratacak bir durum yaşanacağına, bu sorundan kurtulmak için çeşitli yollara başvurulacağına, ancak atılan adımların kısa vadede herhangi bir yarar sağlamayacağına, ama sabır gösterilerek devam edilmesi sayesinde uzun vadede işlerin yoluna gireceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamettir. Aynı zamanda, yaşanan tatsız durumların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine ve verilen hatalı bir karar yüzünden yaşanan tatsızlığın sona ereceğine işaret eder.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡