Rüyada yılan tarafından yenilmek tabiri

Rüyada yılan tarafından yenilmek her ne kadar olumsuz bir rüyaymış gibi gözükse de, aslında hayırlı bir rüyadır.

Rüyada yılan tarafından yenilmek tabiri

Rüya sahibi devlet işlerine girişebilir. Girdiği devlet işlerinde başarılı olur. Eğer iş yeri sahibiyse, malında artış olur. Eğer bir yerde çalışıyorsa mevki sahibi olur.

Yılanların üstünden yürümek

Rüyanızda yerde bir sürü yılan bulunuyor ve siz bu yılanların üzerinden yürüyor ve geziyorsanız, bulunduğunuz bölgeye bol miktarda yağmur yağacaktır. Sel ve su basma tehlikesi olabilir.

Evden çıkan yılan

Herhangi bir evden yılan çıktığını görmek, o evde sıkıntılı günler yaşanacağına delalet eder.

Yılan tutan kimse

Rüyanızda birinin eliyle yılan tuttuğunu görmeniz durumunda, düşman olduğunuz kişiden, düşmanlığınızı gizleyerek sinsice hareket edeceksiniz demektir.

Rüyada yılan psikolojik yorum

Rüyada yılan görmek veya yılan tarafından ısırılmak gizli korkularınızın ve endişelerinizin olduğu anlamına gelir. Her şey çok yolunda gidiyor gibi gözükse de içten içe korktuğunuz bir durum, olay veya kişi olabilir. Rüyanızda gördüğünüz yılan, bilinçaltınızdan bu korkunuzun henüz su yüzüne çıkmadığının ancak yakın zamanda korkularınızı fark etmeniz gerektiğinin habercisidir.

Alternatif olarak, yılan günahları, tehlikeli ve yasak ilişkileri simgeler. Özellikle yatak üzerinde bulunan bir yılan görmek, özel hayatınızla ilgili korkularınızla ilintilidir. Bu korkular öz güven eksikliği veya karşı tarafla ilgili olabilmektedir. Eğer yılandan korkuyorsanız bu anlamlara gelebilir.

Olumlu bir sembol olarak yılanlar şifa, dönüşüm, bilgi ve bilgeliği temsil ederler. Bu kendini yenileme ve olumlu bir değişimin göstergesidir.

Rüyanızda bir yılan derisi görmek, hastalıklardan korunmayı temsil eder.

Rüyanızda iki kafalı bir yılan görmüşseniz, iki farklı ruh hali içinde olduğunuz anlamına gelebilir. Hissettiklerinizle, davranışlarınız birbirine ters olabilir. Bir diğer yandan karmaşık ilişkilerinizin de simgesi olabilir.

Rüyanızda gördüğünüz yılanın gözleri veya başı yoksa, çevrenizdeki tehlikeleri görmezden geliyorsunuz demektir. Sizi korkutan, kaygılandıran ve size tehlikeli gelen durumları kabullenmeniz gerekir.

Çocukların rüyasında yılan görmesi, arzu ve isteklerini temsil edebilir.

Rüyada anakonda görmek psikolojik yorum

Rüyanızda anakonda görmeniz yaratıcılık potansiyelinizi simgelemektedir. Bu tür büyük yılanlar ayrıca özel hayatınızda ki kudreti sembolize eder.  İlişkinizin daha uyumlu olmasını istiyor olabilirsiniz.

Rüyada boğa yılanı görmek psikolojik yorum

Rüyanızda boğa yılanı görmeniz, bazı kişisel ilişkilerinizde kısıtlanmışlık hissinizin açığa çıkmasıdır. Alternatif olarak, rüyada boğa yılanı görmek bastırılmış dürtüleri simgelemektedir.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡