Adalet Mahkemesi ne demek, TDK'ya göre Adalet Mahkemesi kelime anlamı nedir, nasıl kullanılır?

Televizyon izlerken bazen tv yorumcuları hiç duymadığımız bir kelime kullanır ve bu kelimenin anlamını merak ederiz. Adalet Mahkemesi nadiren de olsa duyduğumuz bu kelimelerdendir. Adalet Mahkemesi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre anlamı nedir? Adalet Mahkemesi kelimesinin anlamını en düzgün şekilde öğrenebilmeniz için bu açıklayıcı makaleyi sizler için düzenledik.

Çok zengin bir dil olan Türkçe'mizde bir çok kelimenin anlamı herkes tarafından bilenemeyebilir. Adalet Mahkemesi ne demek? Adalet Mahkemesi TDK sözlük anlamı ne demektir? Detayları sizin için inceledik…

Günlük yaşantımızda bazen hiç duymadığımız, bilmediğimiz kelimelerle karşılaşabiliyoruz. Bu durumda internette kısa bir araştırma yaparak bu kelimelerle ilgili fikir ve bilgi sahibi oluyoruz. İşte o kelimelerden bir tanesi adalet mahkemesi kelimesi. Peki adalet mahkemesi ne demek? Türk Dil Kurumu (TDK) sözlük anlamına göre adalet mahkemesi nedir, adalet mahkemesi kelimesinin kaç anlamı var? İşte bu sorularınızı bu içerikte bulabilirsiniz.

ADALET MAHKEMESİ NE DEMEK, TDK'YE GÖRE ANLAMI NEDİR?

Adalet mahkemesi kelimesi, dilimizde oldukça kullanılan kelimelerden birisidir.

TDK'ya göre adalet mahkemesi kelimesi anlamı şu şekildedir:

- Adliye mahkemesi

Ne, Nedir Haberleri