Ankara'da korkunç olay! Rezidansın 43. katından yere çakıldı: Ortaya çıkan mektupda bakın ne yazıyordu...

Ankara'da lüks bir rezidansın, 43. katından aşağı düşereke hayatını kaybeden genç kızın ölümü şüphe uyandırdı.

Ankara'da lüks bir rezidansın, 43. katından aşağı düşereke hayatını kaybeden genç kızın ölümü şüphe uyandırdı.

Ankara'daki bir gökdelenden düşerek hayatını kaybeden binicilik öğretmeni Semanur Arslan'ın (27) ölümü, ardında pek çok soru işareti bıraktı. Genç kadının şifreli telefonunda, "Hayatımda bulunan herkese kırgınım" şeklinde kendisine ait olduğu düşünülen bir intihar mektubu bulundu. Arslan'ın ailesi, olayın intihar süsü verilmiş bir cinayet olduğunu savunurken olayın bir an önce çözülmesini ve sorumluların en ağır şekilde yargılanmasını talep ediyor.

Binicilik öğretmeni Semanur Arslan (27), 20 Ekim'de Çankaya ilçesi Konutkent Mahallesi'ndeki bir gökdelende oturan arkadaşlarına oturmaya gitti. Ancak o gece 43. kattan düşerek hayatını kaybetti. İlerleyen saatlerde yerde bir kadın cesedi gören vatandaşlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan ilk incelemede ölen kişinin Semanur Arslan olduğu ve 43. kattan düştüğü tespit edildi.Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evde bulunan Ferhat D. (43) ile Ezgi Ö. (31) gözaltına alarak soruşturma başlattı.

Olayla ilgili ifadesi alınan Ferhat D.'nin Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında ise Arslan'ı göremediklerini söyledi. Ezgi Ö.'nün ise ifadesinde, Arslan'ın erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını iddia etti.

İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU

Ankara Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kadının şifreli telefonunda yaptığı incelemede bir intihar mektubu tespit etti. Arslan'ın yazdığı düşünülen mektupta herhangi bir isim kullanmadan hayatında bulunan herkese kırgın olduğu yönünde mesajlar içerdiği öğrenildi. Ölen genç kadının ailesi, olayın intihar süsü verilmiş cinayet olduğunu ileri sürdü. Olayın bir an önce çözülmesini isteyen aile, sorumluların en ağır cezayla yargılanmasını istedi.

AİLESİ İTİRAZ EDİYOR

Arslan'ın gözü yaşlı annesi Elif Karaca, kızının asla intihar etmeyeceğini belirterek, "O gün çok mutluydu. Kapadokya'ya gideceğini söylemişti. Asla intihar edecek birisi değildi. Verilen ifadeler çelişkili, birbirini tutmuyor. Kızım asla intihar edecek biri değildi. Ailesine çok düşkündü. Ne olur bu olayın üstü kapanmasın. Neyse olay ortaya çıksın" dedi.

Arslan'ın kardeşi Serhat Arslan ise ablasının neşeli ve enerji dolu birisi olduğunu söyleyerek, "Ablamın öldüğü evdeki o iki kişinin ifadeleri birbirleriyle çelişiyor. Ablam taksi çağırdıktan çok kısa bir süre sonra ölmüş. İntihar edecek hiç kimse taksi çağırmaz. Ablamın telefonu şifreliydi. Telefonuyla uğraşılmış. Bu olay kesinlikle intihar değil. Neden öldüğüne dair bir tahminim yok ama ablamı tehdit eden kişiler vardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: SABAH

İlk yorum yazan siz olun

İç Haberler Haberleri