Bademli Bisküvi tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bademli Bisküvi Nasıl Yapılır?

Bademli Bisküvi nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bademli Bisküvi Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Bademli Bisküvi nasıl hazırlanır, Bademli Bisküvi yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Bademli Bisküvi için Malzemeler:

1 bardak un 3 adet yumurta 1fincan pudra şekeri 4 kaşık tereyağı 1tatlı kaşığı  vanilya ½  bardak kıyılmış badem

Bademli Bisküvi Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Yumurtaları haşlayıp sarılarını alın ve çatalla ezin. Bir kap içinde tereyağını ve şekeri çatal ile ezerek iyice harmanlayın, ayırdığınız yumurta sarılarını ve unu buraya karıştırın. İyice yoğurup hamur edin ve 30 dk dinlendirin. Ardından tezgah üzerinde merdaneyle düzleştirip ister  bardakla yuvarlak yapın; ister kurabiye kalıplarıyla şekil yapıp tepsiye dizin. Üzerlerine kar ettiğiniz yumurta akı sürün badem serin ve 160 derecede pembeleşene kadar pişirin. Soğuk olarak servis edin.

Bademli Bisküvi 2. tarif
Bademli Bisküvi için Malzemeler:

1 bardak un 2 adet yumurta 3 kaşık tereyağı 2 kaşık süt ½  bardak pudra şekeri ½  bardak badem 1  paket  vanilya

Bademli Bisküvi Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Unu eleyip ortasını açın içine badem hariç malzemelerin hepsini katıp yoğurun ve elinizle şekillendirip yağlanmış tepsiye dizin. (yumurtanın 1tanesini içine katın) kalan yumurtayı kurabiyelerin üzerine sürüp hepsinin ortasına badem yerleştirin ve 160  derecede pişirin.

Yemek Tarifleri Haberleri