Bugün sizlerle Bıldırcın Izgara nasıl hazırlanır, Bıldırcın Izgara yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…
Bıldırcın Izgara için Malzemeler:
5 adet bıldırcın Tuz, karabiber 5 Kişilik
Bıldırcın Izgara Yemek Tarifi Hazırlanışı:
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.