Bisküvi Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Bisküvi Çorbası Nasıl Yapılır?

Bisküvi Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Bisküvi Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Bisküvi Çorbası nasıl hazırlanır, Bisküvi Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Bisküvi Çorbası
Bisküvi Çorbası için Malzemeler:

6bardak tavuk suyu 2adet yumurta ½ bardak un 1kaşık tereyağı tuz

Bisküvi Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Yumurta akları ile sarılarını ayrı kaselerde çırpın; sarılarını çırptığınız yere unu ekleyerek çırpmaya devam edin. Kar ettiğiniz beyazı da buraya ekleyip tekrar karıştırın. Bu karışımı yağlanmış kalıba aktarın 170derecede pişirin. Soğuduğu vakit minik parçalara ayırın ve servis kasesine koyun. Üzerine de sıcak tavuk suyunu dökün. Bisküviler suyu çekince servise sunun.

Yemek Tarifleri Haberleri